19.08

FLEMMING TALER PÅ DIVERSIFY NORDICS SUMMIT, EN DEL AF OSLO INNOVATION WEEK, DEN 27. SEPTEMBER 2024

Diversify Nordics Summit er den vigtigste konference for ledelse, innovation og bæredygtig forandring i Norden og Europa.

FLEMMING TALER PÅ DIVERSIFY NORDICS SUMMIT, EN DEL AF OSLO INNOVATION WEEK, DEN 27. SEPTEMBER 2024

Igen i år er Flemming inviteret til at tale på Diversify Nordics Summit, en del af Oslo Innovation Week. I 2023 talte han ud fra temaet “How institutions can create and foster inclusive and equitable systems – Policies and practices from the workplace, academia and society”. I år er temaet “Technology, Innovation & Investments", og her skal han tale om emnet “AI for Good, AI Bias & AI Ethics”.

Oslo Innovation Week er en paraply-event, der samler internationale inkubatorer, investorer, globale og regionale markedsledende aktører samt startup-økosystemer med det formål at accelerere arbejdet med SDG’erne - Sustainable Development Goals.

Det overordnede tema for den 20. udgave af Oslo Innovation Week er “Pioneers”, der tør udfordre status quo og rykke grænserne for, hvad der er muligt.

I løbet af den uge, som Oslo Innovation Week varer, kan man lade sig inspirere af den nyeste teknologiske udvikling, de seneste nyheder og løsninger inden for bæredygtighedsområdet, iværksætterworkshops, designudstillingsvinduer, klimainvesteringsløsninger, debatter og meget mere.

Oslo Innovation Week og Diversify Nordics Summit er hybrid events. Du kan læse mere og tilmelde dig her: Link til Oslo Innovation Week 2024